- Leczo ze ¶liwkami
- Pomidory nadziewane twaro¿kiem (bez glutenu)
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Ratatuja nicejska
- Nale¶niki z farszem twarogowym
- Zupa gulaszowa
- Makaron zapiekany z jab³kami
- Sa³atka wiosenna z li¶æmi babki i mlecza
- Przysmak serowy
- Sa³atka z arbuza i fety
- Jajka z nadzieniem twaro¿kowym
- ¦limaki daktylowe
- Dynia z jab³kami i cebul± (bez glutenu i mleka)
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Makrobiotyczne go³±bki
- Domek z nale¶ników ze szpinakiem
- Surówka z ¿urawinami i selerem
- Panierowane serki ple¶niowe
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Batony orzechowo-kokosowe
- Kawior z bak³a¿ana
- Dip fasolowy
- Szasz³yki z jagniêcia (drobiu)
- Krem z pogniecionych truskawek
- Parówki w cie¶cie nale¶nikowym
- Kapu¶niak
- Kolorowy ry¿
- Mielonka z dodatkami
- Ciasto dro¿d¿owe Basi, mojej te¶ciowej
- Sos pomidorowy klasyczny
- Ch³odnik owocowy
- Ma¶lane bu³eczki (bez glutenu)
- Rogaliki
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Ciasto scrabble
- Chrupi±ce babeczki
- Tarta z ¿urawinami
- Od¶wiêtna sa³atka z kapusty pekiñskiej
- Ptysie na s³ono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Kluski pó³francuskie ze ¶liwkami
- Daktylowe kulki
- Ciasteczka pó³francuskie (bez jajek)
- Kusz±ce jab³ka
- Bezglutenowe ciasteczka
- Knedelki z sandacza
- Kapusta pekiñska z patelni
- Ch³odnik polski (uproszczony, b³yskawiczny)
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Bak³a¿any zapiekane
- Lane kluski (bez glutenu)
- Lody jagodowe z miêt±
- Szparagi z jajkami mimoza
- Jajka mimoza
- Biszkopt
- Zapiekanka z jab³ek i makaronu
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Farsz miêsny (bez jajek)
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Paszteciki z tuñczykiem