Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bulion
-
rodzaj potrawy: zupa
- Indyk w galarecie
- Ryba w sezamie
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Budyń karmelowy
- Ryba po żydowsku
- Maślane bułeczki bez masła
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Omlet grzybek z owocami
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Białe leczo
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Ziemniak w kropki
- Pomidory z papryką po włosku
- Sos wiśniowy do owoców
- Koszyczek z pomidora
- Krem truskawkowy
- Placuszki z cukinii
- Wyraziste tofu
- Pasta - jajo i basta
- Piernik
- Misie patysie - ciasto
- Indyk przekładany
- Zrazy z pieca
- Pierogi ruskie
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Zupa migdałowa
- Sos pomidorowy klasyczny
- Ciasteczka migdałowe
- Zupa nic (bez glutenu)
- Kulki serowo-orzechowe
- Lody czekoladowe
- Brzoskwinie na ostro
- Ryba w sosie koperkowym
- Surówka z czerwonej kapusty
- Panierowane serki pleśniowe
- Tarta z pianą owocową
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Bananowa manna
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Lane kluski (bez glutenu)
- Kolorowa jajecznica
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Pomidorowa z bazylią
- Bułka orzechowa
- Barszcz ukraiński
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Makaron z brokułami
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Zupa krem z dyni
- Sałatka grecka III
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Sos prowansalski aioli
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Pascha II
- Suszone pomidory