- Powidła śliwkowe
- Zupa jagodowa
- Brzoskwinie na ostro
- Ziemniaki po niemiecku
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Kurczak w potrawce
- Ciasto z jagodami ucierane
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Kaszka z buzią
- Szarlotka
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Ziemniaki faszerowane
- Naleśniki meksykańskie
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Kolorowe kulki
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Wiśniowa legumina
- Halibut pod parmezanem
- Surówka z cykorii i natki
- Zimowy salad bar
- Lekka rybna
- Tartinki
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Koktajl wiśniowy
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Babeczki z szynką i serem
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Kruche ciasto z truskawkami
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Kapusta pekińska z patelni
- Makaron z sosem bez gotowania
- Przecier jabłkowy
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Chleb ziołowy
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Terrine z białego sera
- Pulpeciki pod beszamelem
- Młode warzywa z pieca
- Łosoś pieczony w soli
- Szpinakowa zapiekanka
- Zupa krem z grzankami
- Kolorowa jajecznica
- Pasta z awokado
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Budyń karmelowy
- Maślane bułeczki bez masła
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Spaghetti
- Surówka z mieszanych warzyw
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)