- Mielonka z dodatkami
- Cukinie z daleka
- Koktajl owocowy na lodach
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Lody waniliowe
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Sałatka owocowa
- Smażone banany
- Przecier jabłkowy
- Napój różany
- Barszcz czerwony
- Trufle czekoladowe
- Pączki (bez glutenu)
- Rozmaitości na parze
- Tort czekoladowy
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Zupa z jabłek na słono
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Dipy jogurtowe
- Żółta pasta
- Makaron z serem
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Lody z jogurtu
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Makaron rozmaitości
- Tarta z grzybami
- Chłodnik z pomidorów
- Nektarynkowy krem
- Makaron z serem i warzywami
- Batony orzechowo-kokosowe
- Kaszka z buzią
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Ciasto z jagodami ucierane
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Zupa śliwkowa
- Tzatziki
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Bruschetta na kilka sposobów
- Surówka z marchwi i jabłka
- Mleczny przysmak
- Kurczak z warzywami
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Sezamowa marchew
- Jabłkowy kurczak
- Grecki gulasz z drobiu
- Tarta z żurawinami
- Różowy koktail truskawkowy
- Sorbet malinowy
- Ciasto (bez mleka)
- Omlet z cukinią i papryką
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Surówka z cykorii
- Puchate pyzy
- Pieczone jabłka
- Sałatka z truskawek i melona
- Cannelloni ze szpinakiem