- Pączki (bez glutenu)
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Sorbet malinowy
- Brzoskwinie na ostro
- Pulpeciki pod beszamelem
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Strucla mini
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Spatzle
- Słodka bułka marchewkowa
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Pulpety rybne
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Sałatka z malin i arbuza
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Dynia z piekarnika
- Puree z bakłażana
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ryżowa szarlotka
- Gołąbki z winogronowych liści
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Maślane bułeczki bez masła
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Zupa krem z cukinii
- Kotlety z płatków owsianych
- Puree z dyni
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Knedle ze śliwkami
- Croque monsieur i croque madame
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Tarta ze szpinakiem
- Bowl bezalkoholowy
- Zupa nic
- Bułeczki serowe
- Omlet po francusku
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Pasta (dip) z bobu
- Ryba cytrynowa
- Kurczak z marchewką i curry
- Ciasto jogurtowe
- Sałatka owocowa
- Jabłka w cieście
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Niesłodka zupa z dyni
- Makaron rozmaitości
- Schab z rodzynkami
- Kotlety gryczane
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Francuski sos czosnkowy
- Sos winegret
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Dipy jogurtowe
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Zapiekanka warzywna - grecka