Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Jeż
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Kapuśniak
- Biały chłodnik
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Pesto po polsku
- Zupa z marchwi
- Tarta (bez glutenu)
- Ciastka kokosowe
- Indyk w galarecie
- Faszerowane papryki
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Pierogi z owocami
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Kruche pierniczki
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Mus śliwkowy
- Zupa krem z marchwi
- Legumina cytrynowa
- Pizza wegetariańska
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Makrobiotyczne gołąbki
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Pasta - jajo i basta
- Chleb razowy z kminkiem
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Pasta z bakłażanów
- Bułgarski chłodnik
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Suszone pomidory
- Tarta szpinakowa
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Jagodzianki
- Mulatki z bakaliami
- Ryba po grecku
- Puszysty mus wieloowocowy
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Racuchy z kurczakiem
- Sok jabłkowy
- Krupnik
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Tarta wiśniowa
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Rolada serowa
- Kisiel z truskawkami
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Zapiekanka z drobiu
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Bakłażanowe kotlety
- Fritata - warzywa w jajku
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Mak z łamańcami
- Puchatkowe ciasteczka