Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bulion
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Młode warzywa z pieca
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Sernik dziecinnie prosty
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Deser z rabarbarem
- Otulona brzoskwinia
- Zapiekane kanapki liliputa
- Marchewka z brukselką
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Blinki z cukinii
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Koktajl brzoskwiniowy
- Kruchy placek ze śliwkami
- Kompot ze śliwek
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Ryż z truskawkami
- Tarta ze szpinakiem
- Tarta brokułowa
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Pasta z bakłażana
- Rulonik z szynki
- Sałatka litwacka
- Deser jogurtowo-owocowy
- Żółta pasta
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Mrożone bezy z malinami
- Zupa owocowa
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Sos jogurtowy
- Panierowane paluszki rybne
- Rulonik z warzywami
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Sałatka
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Szaszłyki z łososia
- Sałatka makaronowa
- Krem jarzynowy z indykiem
- Kaszka z buzią
- Makaron z brokułami
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Napój z owoców jagodowych
- Chrupiące babeczki
- Chrupiący serek z gruszką
- Tort czekoladowy
- Sos majonezowy
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Surówka z dyni
- Wytrawne kruche ciasto
- Sos pomidorowo-warzywny
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Kurczak z warzywami
- Zraziki sezamkowe