Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bulion
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Sernik czekoladowy
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Surówka z marchwi i jabłka
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Koszyczek z pomidora
- Tarta szpinakowa
- Omlet grzybek z owocami
- Kokosowy sernik
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Słone patyczki
- Deser owocowy
- Pączki z białego sera
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Resztki lata
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Pasztet z łososia
- Koktajl malinowy
- Rurki z kremem pistacjowym
- Knedelki z sandacza
- Omlet po polsku
- Ryż z truskawkami
- Polski sos wielkanocny
- Sernik dziecinnie prosty
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Budyń karmelowy
- Szpinakowe pesto
- Zapiekanka z pomidorami
- Kruche ciasto z masą makową
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Pasta z bakłażana
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Szarlotka biszkoptowa
- Szparagi w cieście
- Ciastka orzechowe
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Pesto po polsku
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Trufle czekoladowe
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Pierniczki
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Ziemniaki po bułgarsku
- Zupa ogórkowa
- Ciasto (bez mleka)
- Sos jogurtowy
- Szaszłyki z łososia
- Muffiny jagodowe
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ryba w sezamie
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Ryżowa szarlotka
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Szara pasta
- Zdrowy bigos