- Zupa krem z zielonego groszku
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Zupa śliwkowa
- Pierwsze mięsko
- Ryż z jajkami na parze
- Kluski serowe
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Zrazy z kury
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Pieczone kartofle
- Kulki mięsne po szwedzku
- Banany z szynką
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Chłodnik z pomidorów
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Racuszki
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Francuskie kiełbaski serowe
- Bułki maślane
- Sałatka owocowa
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Delikatny i puszysty sernik
- Gnocchi dyniowe
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Jabłkowy kurczak
- Aromatyczny schab
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Domowe pesto uproszczone
- Placek gruszkowy
- Galaretka z surowymi owocami
- Różowy koktail truskawkowy
- Owocowa legumina
- Pomidorowa z bazylią
- Ryba w sosie warzywnym
- Kuskus jak prawdziwy
- Grzybek śmietanowy
- Tarta wiśniowa
- Ryba po żydowsku
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Dynia z piekarnika
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa z dyni
- Lody czekoladowe
- Ostre ziemniaczki
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Pizza z owocami
- Pulpeciki pod beszamelem
- Frittata z warzywami
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Cytrynowy biszkopt
- Szaszłyki z kurczaka
- Tarta szpinakowa
- Ryba w sosie koperkowym