Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: bakłażan
-
rodzaj potrawy: dodatki do dań
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Cukinie z daleka
- Zupa minestrone
- Cannelloni ze szpinakiem
- Zielona zupa
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Koktajl z mango
- Żółta pasta
- Zupa francuska
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Krem z cukinii
- Duszona ryba z warzywami
- Kurczak w migdałach
- Masło czosnkowe
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Bułka orzechowa
- Sałatka owocowa
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Kompot ze śliwek
- Tarta owocowa
- Cukinia faszerowana serem
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Sok jagodowy
- Ryba cytrynowa
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Gnocchi dyniowe
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Kisiel malinowy
- Koktajl owocowy na lodach
- Lody z jogurtu
- Sorbet brzoskwiniowy
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Zupa z dyni na słono
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Sos prowansalski aioli
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Indyk w galarecie
- Maślane bułeczki bez masła
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Ryba w sezamie
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Żółty chłodnik
- Kruche spiralki
- Pesto po polsku
- Chrupiące wafle