- Drobiowy gulasz z warzywami
- Puree ziemniaczane
- Kasza gryczana z serem
- Surówka z selera z owocami
- Deser brzoskwiniowy
- Ziemniaki faszerowane
- Jogurt w³asnej roboty
- Sa³atka z m³odych buraków i malin
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Pierniczki
- Zielony twaro¿ek
- Kolorowe gnocchi
- Caprese
- Surówka z ¿urawinami i marchwi±
- Legumina ¶liwkowa
- Panga w pergaminie
- Brzoskwinie na ostro
- Soja prawie po bretoñsku
- Je¿
- Rulonik z wêdzonym ³ososiem
- Zapiekanka turecka z miodem
- Lekka rybna
- Sa³atka z fasolki szparagowej i kurczaka
- ¦liwkowy omlet
- Placuszki-kaczuszki
- Bak³a¿any zapiekane
- Zdrowy bigos
- Zupa ¶liwkowa
- W³oska zupa jarzynowa
- Deser owocowy
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Filet z indyka w soku owocowym
- Sa³atka z ¿urawinami i ry¿em
- ¦wieczki z nale¶ników z ziemniakami i bryndz±
- Szarlotka
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Pascha II
- Ciasto z owocami
- Sa³atka z truskawek i miêty
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Sztuka miêsa w sosie pomidorowym
- Nale¶niki z farszem twarogowym
- Tarta ze szpinakiem
- Zrazy z kury
- Krem z pogniecionych truskawek
- Sos majonezowy
- Surówka z cykorii i natki
- Chleb alpejski z orzechami
- Ró¿owa zupa owocowa
- Napój z owoców jagodowych
- Jajka marynowane w occie
- Sernik na zimno
- Makaron z b³êkitnym serem ple¶niowym
- Placuszki serowe
- Sa³atka owocowa
- Pasta z ³ososia
- Pesto po polsku
- Racuszki gryczane