- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Faszerowana cukinia
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Jabłka z aronią
- Tarta z grzybami
- Kruche pierniczki
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Sorbet porzeczkowy
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Chrupiące wafle
- Drób z porzeczkami
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Niezły pasztet z fasoli
- Leśny przysmak na kolację
- Jajka mimoza
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Zupa szpinakowa
- Budyń (bez mleka)
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Przecier z manną
- Pizza pomidorowo-serowa
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Przecier z cukinii
- Biszkopty bezglutenowe
- Pierogi z soczewicą
- Kolorowe gnocchi
- Gjuwecz po słowiańsku
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Pączki z białego sera
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Koktajl mleczno-owocowy
- Karp w szarym sosie
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Babka drożdżowa III
- Puree z truskawek i kiwi
- Mus truskawkowy II
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Surówka z selera z owocami
- Zupa szczawiowa
- Figowe rogaliki
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Sos pomidorowo-warzywny
- Ciastka kokosowe
- Aromatyczny schab
- Racuszki
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Koktajl z mango
- Kluski serowe z rodzynkami
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Lane kluski (bez jajek)
- Różowa kaszka
- Sałatka makaronowa
- Ciasto z jagodami ucierane
- Placki z cukinii
- Mielona wołowina po chińsku
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Krem truskawkowy