- Resztki lata
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Halibut pod parmezanem
- Placek z owocami (bez mleka)
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Batoniki orkiszowe
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Rolada serowa
- Brzoskwiniowa pianka
- Tarta szpinakowa
- Tarta wiśniowa
- Pieczone kartofle
- Koktajl mleczno-owocowy
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Mak z łamańcami
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Cukinia z wody
- Spaghetti z pulpetami
- Spaghetti z cukinią
- Gruszki w kremie waniliowym
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Krem z pogniecionych truskawek
- Chrupiące wafle
- Eskalopek z pomidorem
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Babeczki z musem owocowym
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Wiśniowa legumina
- Terrine z białego sera
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Zupa jarzynowa
- Sajgonki (bez glutenu)
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Bananowe frytki
- Sałatka z winogronami
- Pulpety rybne
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Puree z truskawek i kiwi
- Chleb Grahama
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Placki (bez mleka, jajek)
- Ziemniaki po bułgarsku
- Surówka z mieszanych warzyw
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Różowa kaszka
- Pomidorowy koktajl
- Smażona mozzarella
- Kruche babeczki z masą orzechową