- Galaretka z soku z porzeczek
- Napoleonki
- Makaron z sosem szpinakowym
- Koktajl wiśniowy
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Jeż
- Kotlety gryczane
- Baranina duszona po turecku
- Pierogi z jagodami
- Ziemniaki faszerowane
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Gołąbki z winogronowych liści
- Rizotto z tuńczykiem
- Soja prawie po bretońsku
- Bułeczki z kapustą
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta wiśniowa
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Cukinie z daleka
- Pączki (bez glutenu)
- Rulonik z szynki
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Zapiekanka z pomidorami
- Błyskawiczny chłodnik
- Surówka z cykorii i natki
- Szpinak z baraniną
- Omlet arabski
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Zupa-krem z marchwi
- Bułka orzechowa
- Koktajl owocowy na lodach
- Zupa krem z cukinii
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Lody owocowe
- Lane kluski
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Banany z szynką
- Kulki mięsne po szwedzku
- Jabłka w cieście
- Sałatka warzywna w marynacie
- Pierniczki całuski
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Placuszki drożdżowe
- Sałata z truskawkami
- Sorbet porzeczkowy
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Panierowane serki pleśniowe
- Placek z cukinii
- Krem z pogniecionych truskawek
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Pizza rozmaitości
- Zupa krem z marchwi
- Pomidorowa trochę inna
- Racuchy z kurczakiem
- Pierwsze mięsko
- Ciasto na ptysie