- Różowy koktail truskawkowy
- Ziemniaki faszerowane
- Krupnik
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Kotleciki z tuńczyka
- Pizze - miniaturki
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Cukinia z wody
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Sałatka ryżowa
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Filet z indyka w soku owocowym
- Francuskie kiełbaski serowe
- Ryba po grecku
- Ciasteczka czekoladowe
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Sajgonki (bez glutenu)
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Lody czekoladowe
- Sorbet brzoskwiniowy
- Ostre ziemniaczki
- Zrazy z kury
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Kluski serowe z rodzynkami
- Barszcz czerwony
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Zupa z dyni
- Tarta ze szpinakiem
- Pasta (dip) z bobu
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Pulpety rybne
- Pasta - jajo i basta
- Pierniczki całuski
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Bułgarski chłodnik
- Tarta owocowa
- Zupa z zielonej sałaty
- Zapiekanka z pomidorami
- Spaghetti z papryką
- Śliwki z figą i melisą
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Pomidorowa trochę inna
- Sos pomidorowo-warzywny
- Ogórki faszerowane
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Zupa z dyni na słono
- Zupa nic (bez glutenu)
- Omlet po francusku
- Kolorowe gnocchi
- Naleśniki chińskie
- Zimowy salad bar
- Spaghetti z pulpetami
- Pasta z awokado
- Tarta wiśniowa
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Placuszki-kaczuszki
- Makaron rozmaitości