- Spaghetti z sosem pesto
- Gnocchi dyniowe
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Zupa minestrone
- Ryba po grecku
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Sezamowa marchew
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Koktajl jabłkowy
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Bakłażany zapiekane
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Masa czekoladowa - ganache
- Sernik tradycyjny
- Jajka z szynką w majonezie
- Chłodnik owocowy
- Młode warzywa z pieca
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Ryba w sosie koperkowym
- Włoski chleb ziołowy
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Terrine z białego sera
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Ciasto bezowe z kremem
- Karp w szarym sosie
- Tarta ze szpinakiem
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Polski sos wielkanocny
- Lody czekoladowe
- Szaszłyki z kurczaka
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Ziemniaki po niemiecku
- Pizza pomidorowo-serowa
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Placuszki z twarogu
- Rulonik z serem
- Surówka z dyni
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Spatzle
- Ziemniaki po bułgarsku
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Sorbet brzoskwiniowy
- Domowe pesto uproszczone
- Naleśniki (bez glutenu)
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Kruche ciasto z masą makową
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Rogaliki kokosowe
- Zupa krem z cukinii
- Grecka zapiekanka warzywna
- Faszerowane papryki
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Omlet po włosku (frittata)