- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Pierogi z soczewicą
- Piernik
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Sorbet owocowy
- Przecier z manną
- Faszerowana cukinia
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Racuszki
- Pieczeń cielęca
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Bananowe frytki
- Biszkopt
- Mięso duszone po turecku
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Pieczeń barania po angielsku
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Jabłko z sałatką ryżową
- Pyszna pasta z tofu
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Sałatka z truskawek i mięty
- Niesłodka zupa z dyni
- Frittata z warzywami
- Sałatka litwacka
- Rulonik z warzywami
- Botwina
- Żółta pasta
- Zupa z dyni
- Owoce ze słoika
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Pasta z kurczaka
- Tarta szpinakowa
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Pizza pomidorowo-serowa
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Knedelki z sandacza
- Masa czekoladowa
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Karpatka
- Tortilla hiszpańska
- Zupa z pulpetami
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Budyń (bez mleka)
- Macaroni & cheese
- Knedle ze śliwkami
- Kulki mięsne po szwedzku
- Ciastka owsiane
- Chleb (bez glutenu)
- Ciastka orzechowe
- Zupa z dyni na słono
- Koktajl jabłkowy