- Pierwsze dziecięce ciasto
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pomidorowy koktajl
- Knedle ze śliwkami
- Ciastka orzechowe
- Mrożone owoce na patyku
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Naleśniki z serem
- Mięso duszone po turecku
- Zraziki sezamkowe
- Croque monsieur i croque madame
- Zupa nic
- Sałatka litwacka
- Mielona wołowina po chińsku
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Sernik tradycyjny
- Ryżowa szarlotka
- Rogaliki kokosowe
- Puree z dyni
- Placki z cukinii
- Surówka z cykorii i natki
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Koktajl jabłkowy
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Naleśniki z mięsem
- Zupa krem z cukinii
- Jajka mimoza
- Dal z soczewicy
- Sorbet porzeczkowy
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Mielonka z dodatkami
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Kopytka (bez jajek)
- Jeż z awokado
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Zupa krem ze szparagów
- Letni sorbet
- Ciastka owsiane
- Stworki z ciasta serowego
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Sałatka arabska tabuleh
- Surówka zimowa
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Ciasteczka czekoladowe
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Indyk przekładany
- Sałatka ryżowa z curry
- Zrazy z kury
- Potrawka z patisonami
- Galaretka z soku z porzeczek
- Rozmaitości na parze
- Pascha II
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Kruche ciasto z masą makową
- Mazurek daktylowy
- Tarta z owocami i kremem budyniowym