- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Gołąbki po grecku
- Puree z dyni
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Eskalopek z pomidorem
- Murzynek
- Sałatka z arbuza i fety
- Mięso duszone po turecku
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Placuszki z twarogu
- Surówka z mieszanych warzyw
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Karpatka
- Kurczak z curry
- Omlet po francusku
- Mrożone bezy z malinami
- Biszkopt (bez glutenu)
- Pulpety z koperkiem
- Zupa owocowa
- Bitki panierowane z wariacjami
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Sałatka makaronowa
- Jajka panierowane
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Mazurek trójwarstwowy
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Paszteciki (bez jajek)
- Trufle z herbatników
- Pierwsze mięsko
- Szparagi solo
- Biszkopt z surowymi owocami
- Zapiekane kanapki liliputa
- Ciasto z dynią
- Zimny pomidor
- Puszysty mus wieloowocowy
- Kisiel owocowy
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Mus śliwkowy
- Spaghetti z bobem
- Mazurek cytrynowy III
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Tarta prawie Tatin
- Murzynek Jaś
- Koktajl mleczno-owocowy
- Polski sos wielkanocny
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Łosoś znad zatoki
- Bułki maślane
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Brzoskwiniowa pianka
- Gjuwecz po słowiańsku
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Gruszki w kremie waniliowym
- Makaron z warzywami
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Kluski serowe