- Krem z pogniecionych truskawek
- Francuski sos czosnkowy
- Zupa krem z cukinii
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Pierniczki
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Pierniczki
- Sok jagodowy
- Makaron z sosem szpinakowym
- Pomidory z papryką po włosku
- Tort serowy wspaniały
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Bruschetta na kilka sposobów
- Zupa jabłkowa
- Racuchy z kurczakiem
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Botwina
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Zupa z dyni
- Niezły pasztet z fasoli
- Włoska zupa jarzynowa
- Zapiekanka brokułowa
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Racuszki gryczane
- Mielonka z dodatkami
- Kotlety gryczane
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Bowl bezalkoholowy
- Warzywa smażone w cieście
- Tarta cebulowa II
- Kruche spiralki
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Makaron z serem i warzywami
- Lody waniliowe
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Pączki (bez glutenu)
- Placuszki-kaczuszki
- Placuszki serowe
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Surówka z żurawinami i selerem
- Placki z jabłkami
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Kruche pierniczki
- Chrupiące wafle
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Risotto z łososiem
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Galaretka z soku z porzeczek
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Kurze zawiniątka
- Sałatka marokańska