- Gjuwecz po słowiańsku
- Duszona ryba z warzywami
- Zielony twarożek
- Bruschetta na kilka sposobów
- Kruche ciasto z truskawkami
- Zupa krem z pora
- Puree z dyni
- Koktajl wiśniowy
- Chińskie jajka herbaciane
- Croque monsieur i croque madame
- Kurczak w soku winogronowym
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Kisiel z malinami
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Sałatka
- Sałatka grecka III
- Kasza gryczana z serem
- Zupa z marchwi
- Soja prawie po bretońsku
- Ziemniaki faszerowane
- Galaretka z pigwy
- Fritata - warzywa w jajku
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Pasta (dip) z bobu
- Lody czekoladowe
- Sok jagodowy
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Pomidorowy koktajl
- Tarta owocowa
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Tęczowy sorbet
- Strudel z jabłkami
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Pulpety z koperkiem
- Koktajl z melona
- Mazurek trójwarstwowy
- Zielona zupa
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Knedle ze śliwkami
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Napój z owoców jagodowych
- Blinki z cukinii
- Murzynek Jaś
- Lody na patyczkach
- Różowa zupa owocowa
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Sok jabłkowy
- Grzanki parmezanowe
- Szpinak zapiekany z serem
- Łosoś pieczony w soli
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Klopsiki cielęce
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Ostre ziemniaczki
- Przecier jabłkowy