- Faszerowana cukinia
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Galaretka z surowymi owocami
- Karp w szarym sosie
- Rulonik z warzywami
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Truskawki w czekoladzie
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Powidła śliwkowe
- Kurczak z jabłkiem
- Łosoś znad zatoki
- Pierniczki
- Krem jarzynowy z indykiem
- Pasta z awokado
- Kulki serowo-orzechowe
- Francuskie kiełbaski serowe
- Schab z rodzynkami
- Zupa kukurydziana
- Mus truskawkowy II
- Koktajl jabłkowy
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Kruche ciasto z truskawkami
- Zupa selerowa
- Sezamowa marchew
- Nektarynkowy krem
- Zupa jagodowa
- Sorbet malinowy
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Spatzle
- Przecier z manną
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ryżowa szarlotka
- Pieczone pierożki z serem
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Włoska zupa jarzynowa
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Tarta cebulowa II
- Sałatka szpinakowa
- Deser owocowy
- Kotlety z płatków owsianych
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Zupa krem z pora
- Lody z jogurtu
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Zdrowy bigos
- Placuszki cukiniowe
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Tarta z brokułami lub z porami
- Kisiel owocowy
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Makaron w sosie Mornay
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami