- Przecier jabłkowy
- Wytrawne kruche ciasto
- Zimowy kurczak
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Sos różowy
- Risotto z łososiem
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka szpinakowa
- Bakłażany z makaronem
- Sorbet owocowy
- Sernik (bez glutenu)
- Makrela w ziołowej potrawce
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Kruche pierniczki
- Sorbet malinowy
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Kruche ciasto
- Barszcz ukraiński
- Koktajl z mango
- Mazurek cytrynowy III
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Zapiekanka z pomidorami
- Cukiniowe ciasto
- Zupa z dyni na słono
- Murzynek Jaś
- Szaszłyki z łososia
- Ryba z cukinią
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Chłodnik owocowy
- Kartofle duszone
- Szara pasta
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Sos wiśniowy do owoców
- Surówka z marchwi
- Kostka z kaszki manny
- Śliwkowa legumina
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Delikatny i puszysty sernik
- Eskalopek z pomidorem
- Tarta brokułowa
- Placki ziemniaczane
- Jajka z szynką w majonezie
- Napoleonki
- Amerykańska szarlotka
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Rolada serowa
- Placek z cukinii
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Kolorowa jajecznica
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Przecier owocowy
- Mazurek nugatowy
- Ziemniaki pieczone
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Jabłka z aronią
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Leśny przysmak na kolację