- Kruche plastry cytrusów
- Ryba z cukinią
- Sos majonezowy
- Rulonik z warzywami
- Krupnik
- Włoski chleb ziołowy
- Szpinak z baraniną
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Faszerowane papryki
- Krem jarzynowy z indykiem
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Tarta owocowa
- Omlet po włosku (frittata)
- Koktajl malinowy
- Bezglutenowe ciasteczka
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Kisiel owocowy
- Rolada serowa
- Trufle z herbatników
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Sorbet porzeczkowy
- Chrupiące wafle
- Ziemniaki po duńsku
- Krem jabłkowy
- Chleb ziołowy
- Ciasto jogurtowe
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Drób z porzeczkami
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Trufle czekoladowe
- Pierogi kaukaskie
- Zupa jarzynowa
- Blinki z cukinii
- Przecier z manną
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Chrupiący serek z gruszką
- Klopsiki cielęce
- Tarta z pianą owocową
- Zupa nic (bez glutenu)
- Daktylowe roladki
- Placuszki z twarogu
- Kartoflana zapiekanka
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Sałata z truskawkami
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Ciasto do pizzy: kruche
- Kokosowy sernik
- Jajka mimoza
- Jajka faszerowane
- Chrupiące babeczki
- Kartoflanka przecieranka
- Naleśniki z jagodami
- Sałatka owocowa na słono
- Kruche ciasteczka
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Brzoskwinie na ostro