- Polêdwiczki wieprzowe z jab³kami i majerankiem
- Rogaliki z powid³ami
- Letni sorbet
- Ciasto-legumina z owocami
- Owoce z kruszonk±
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Sa³atka owocowa w pomarañczy
- Fasolka szparagowa odsma¿ana z boczkiem
- Omlet po w³osku (frittata)
- Krupniczek mamy
- Domowy budyñ
- Bak³a¿any z nadzieniem bezmiêsnym
- Karmelowe wafelki
- Jajka mimoza
- Kruche ciasto z bita ¶mietan±
- Cytrynowe mas³o
- Szasz³yki z bak³a¿anem i papryk±
- Brzoskwinowe oczko
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Bak³a¿any zapiekane
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Zimowy kurczak
- Chleb razowy z kminkiem
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Zupa minestrone
- Kukurydziany chlebek amerykañskich farmerów
- Kluski k³adzione z jab³kami
- Mazurek nugatowy
- Grzybek ¶mietanowy
- Tarta z jab³kami
- Cukinia z wody
- Kruche plastry cytrusów
- Gruszki w kremie waniliowym
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Budyñ karmelowy
- Szwedzki ³oso¶
- Przecier z cukinii
- Ptysie na s³ono z farszem broku³owym
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Przysmak serowy
- Sa³atka z ziemniaków z serem blue
- Potrawka z patisonami
- Omlet arabski
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Lody bananowe (bez mleka)
- Flaczki z kurczaka
- Halibut pod parmezanem
- Cielêcina z dyni± i soczewic±
- Napój ró¿any
- Budyñ czekoladowy (suflet)
- S³odkie bu³eczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Croque monsieur i croque madame
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Placuszki dro¿d¿owe
- Kartofle duszone
- Placuszki z twarogu
- Sorbet arbuzowy
- Legumina ¶liwkowa
- Galaretki
- Ch³odnik