- Filet z indyka w soku owocowym
- Ryba po ¿ydowsku
- Sa³atka z rukoli
- Sezamki
- Ryba w beszamelu z kukurydz±
- Koktajl z mango
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Omlet po hiszpañsku (tortilla)
- Surówka z marchwi
- Surówka z ¿urawinami i selerem
- Lane kluski (bez glutenu)
- Arabski chleb pita
- Ciastka owsiane
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Panierowana feta z wiosenn± sals±
- Zupa gulaszowa
- Truskawki w czekoladzie
- Kruche pierniczki
- Cukinia faszerowana serem
- Ptysie na s³ono z farszem beszamelowym
- Pasta z kurczaka
- Chleb pita
- Jajka z nadzieniem twaro¿kowym
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Knedle ze ¶liwkami
- Nale¶niki meksykañskie
- Makrobiotyczne go³±bki
- Zawijaski z chleba tostowego
- Chleb zio³owy
- Kasza jaglana zapiekana z jab³kami
- Szybka ryba po grecku
- Murzynek Ja¶
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Pizza pomidorowo-serowa
- Miêso duszone po turecku
- ¯ó³ta pasta
- Ple¶niak (bez mleka, glutenu)
- Szwedzkie ciasteczka ¶wi±teczne
- Kukurydziany chlebek amerykañskich farmerów
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Pascha II
- Jab³ka w cie¶cie biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Dynia z jab³kami i cebul± (bez glutenu i mleka)
- Mazurek z powid³ami i pomad±
- Ryba z cukini±
- Papryka nadziewana twarogiem
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Nale¶niki z farszem twarogowym
- Rulonik z warzywami
- Makaron w sosie Mornay
- Kompot z rumiankiem
- Grzanki III
- S³odka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Chrupki Krzysia
- ¯ó³ty ch³odnik
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Masa czekoladowa
- Surówka z jab³ek i dyni
- Zupa ze ¶wie¿ych pomidorów