Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: cukier
-
rodzaj potrawy: deser
- Indyk przekładany
- Frittata z warzywami
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Przecier jabłkowy
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Ziemniaki faszerowane
- Kasza gryczana z serem
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Grzanki z pieczoną fetą
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Drób z porzeczkami
- Zupa jarzynowa
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Ryba po żydowsku
- Zapiekane kanapki liliputa
- Ciasto do pizzy: kruche
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Ciasto-legumina z owocami
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Tort serowy wspaniały
- Kurczak w soku winogronowym
- Pomidory z papryką po włosku
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Pulpety
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Jogurt własnej roboty
- Pizza (bez mleka)
- Tarta prawie Tatin
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Jajka faszerowane
- Arabski chleb pita
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Kisiel żurawinowy
- Bułeczki z kapustą
- Ciasto jogurtowe
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sola meuniere
- Kisiel z jabłkiem
- Koktajl owocowy na lodach
- Smażona mozzarella
- Szparagi pod beszamelem