Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: cynamon
-
rodzaj potrawy: deser
- Pasta - jajo i basta
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Szparagi solo
- Bakłażany duszone
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Tarta (bez glutenu)
- Felafelki
- Zupa cytrynowa
- Placek z zielonego groszku
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Sezamowa marchew
- Fasola z miodem i cytryną
- Galaretka z soku z porzeczek
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Ciasto marchwiowe
- Makaron z pomidorami
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Pasta z kurczaka
- Szpinak zapiekany z serem
- Zupa pomidorowa
- Lane kluski
- Grecka zapiekanka warzywna
- Mazurek cytrynowy III
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Owoce pasteryzowane
- Maślane bułeczki bez masła
- Sałatka z truskawek i mięty
- Żółty chłodnik
- Frittata z warzywami
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Sałatka mięsna z morelami
- Zupa francuska
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Krupniczek mamy
- Galaretka z pigwy
- Mak z łamańcami
- Makaron w sosie Mornay
- Krem z cukinii
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Sałatka z cykorii i owoców
- Zupa z cukinii
- Pizze - miniaturki
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Gnocchi dyniowe
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Pomidorki sauté
- Ciastka kokosowe
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sos winegret
- Tort czekoladowy