- Ciasto czekoladowe
- Zupa-krem z kukurydzy
- Ryba po grecku II
- Sorbet arbuzowy
- Pasta z łososia
- Sos pomidorowy klasyczny
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Kapusta z sosem sojowym
- Sałatka z bakłażanów
- Śliwki z figą i melisą
- Tarta wiśniowa
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Wyraziste tofu
- Białe leczo
- Kotleciki z soji
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Ciasto z jagodami ucierane
- Kasza gryczana z serem
- Pasta z bakłażanów
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Kurczak w potrawce
- Układanka warzywno-owocowa
- Łosoś pieczony w soli
- Klopsiki cielęce
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Ciasto do pizzy: kruche
- Zupa kalafiorowa z curry
- Mus truskawkowy II
- Kisiel mleczno-owocowy
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Rulonik z warzywami
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Ryż z jajkami na parze
- Przecier z manną
- Ryba po żydowsku
- Faszerowane papryki
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Chrupiące babeczki
- Kruche ciasteczka
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Szpinakowe pesto
- Rulonik z warzywami
- Zupa krem z cukinii
- Grzybek śmietanowy
- Korż - placek kresowy
- Makaron z brokułami
- Przecier jabłkowy
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Batony orzechowo-kokosowe
- Rulonik z serem
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Kotleciki z tuńczyka
- Sorbet porzeczkowy