- Mus truskawkowy II
- Surówka z żurawiną
- Kolorowa jajecznica
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Owocowy indyk
- Biszkopt
- Karpatka
- Torcik z galaretką
- Gołąbki po grecku
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Pulpety rybne
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Kolorowy ryż
- Sorbet owocowy
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Nadziewany kabaczek
- Surówka zimowa
- Szara pasta
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Kurczak z jabłkiem
- Powidła śliwkowe
- Cukinia z mięsem mielonym
- Bezy (bez mleka)
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Mrożony jogurt jagodowy
- Zimowy kurczak
- Babeczki z szynką i serem
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Tarta (bez glutenu)
- Bananowa manna
- Mulatki z bakaliami
- Zapiekanka z drobiu
- Makaron w sosie Mornay
- Grzanki parmezanowe
- Pasta z awokado
- Krem jarzynowy z indykiem
- Włoski chleb ziołowy
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Niesłodka zupa z dyni
- Sałata z pomidorów
- Wytrawne kruche ciasto
- Krem bananowy
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Sałatka makaronowa
- Przysmak serowy
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Daktylowe kulki
- Deser biało czerwony
- Konfitury (i sok) z malin