Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: kurczak
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Koktajl malinowy
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Koktajl brzoskwiniowy
- Sałatka szpinakowa
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Zupa nic (bez glutenu)
- Łosoś znad zatoki
- Leśny przysmak na kolację
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Kurczak w potrawce
- Kompot z suszu
- Lane kluski (bez glutenu)
- Kotleciki cielęce
- Biszkopt z owocami
- Paszteciki z tuńczykiem
- Cudowna cukinia
- Zrazy z kury
- Śliwki z figą i melisą
- Zapiekanka z pomidorami
- Sos różowy
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Biszkopt (bez glutenu)
- Sok jabłkowy
- Kolorowa jajecznica
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Szparagi pod beszamelem
- Jabłka z aronią
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Zupa szpinakowa
- Potrawka z patisonami
- Omlet z cukinią i papryką
- Zupa minestrone
- Placek gruszkowy
- Faszerowane kurze piersi
- Brzoskwiniowa pianka
- Suszone pomidory
- Kluski kładzione z jabłkami
- Bułki maślane
- Ciasteczka migdałowe
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Tarta prawie Tatin
- Jajka z szynką w majonezie
- Kruszonka z jabłkami
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Pierogi z młodą kapustą
- Jajka faszerowane
- Sałatka z grilla
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Bananowe frytki
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Zimowy salad bar
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Sałatka owocowa
- Omlet po włosku (frittata)
- Zrazy z pieca