- Ryba z porami i marchewką
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Leczo ze śliwkami
- Duszona ryba z warzywami
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Galaretki
- Naleśniki chińskie
- Papryka nadziewana twarogiem
- Łagodny hummus
- Bakłażany duszone
- Białe leczo
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Dipy jogurtowe
- Ciasto jogurtowe
- Otulona brzoskwinia
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Bezy (bez mleka)
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Ślimaki daktylowe
- Rogaliki
- Kurczak w migdałach
- Aromatyczny schab
- Kotlety mielone dla dzieci
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Placek z cukinii
- Cukinia z mięsem mielonym
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Croque monsieur i croque madame
- Budyń z żółtkiem
- Napój różany
- Ryba po żydowsku
- Sola meuniere
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Faszerowana cukinia
- Felafelki
- Zupa krem z cukinii
- Lane kluski (bez jajek)
- Kolorowy ryż
- Kluski z kaszy manny
- Kompot z suszu
- Słoneczna sałatka
- Biszkopt (bez glutenu)
- Ziemniak w kropki
- Kisiel z truskawkami
- Sałatka z tofu
- Kurczak z curry
- Jajka panierowane
- Kuskus jak prawdziwy
- Krem z cukinii
- Gołąbki po grecku
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Sernik tradycyjny
- Orzechy w czekoladzie