- Cukinia faszerowana serem
- Knedelki z sandacza
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Kotleciki z soji
- Miodek cebulowy
- Pasta z kurczaka
- Spaghetti z pulpetami
- Ratatuja nicejska
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Potrawka z patisonami
- Amerykańska szarlotka
- Spaghetti z papryką
- Budyń (bez mleka)
- Keks biszkoptowy
- Sałatka owocowa
- Przecier owocowy
- Sos winegret
- Spatzle
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Ryż z truskawkami
- Ryba w sosie koperkowym
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Sałatka owocowa
- Bułgarski chłodnik
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Lody bananowe (bez mleka)
- Zupa szpinakowa
- Wycinanki z sera
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Grzanki z mozzarellą
- Różowa zupa owocowa
- Jeż
- Kartoflanka przecierana
- Ryba w sosie warzywnym
- Jajka z szynką w majonezie
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Pasta z awokado
- Czipsy
- Kaszka z buzią
- Szparagi w cieście
- Grzanki III
- Sałatka ryżowa z curry
- Panierowane serki pleśniowe
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Sok jagodowy
- Kanapka z pastą jajeczną
- Placuszki-kaczuszki
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Krem z pomidorów
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Faszerowana cukinia
- Rulonik z warzywami
- Mięso duszone po turecku
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)