- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Karmelowe wafelki
- Kruche ciasteczka
- Ma¶lane bu³eczki (bez glutenu)
- £azanki zapiekane z owocami
- Rurki z kremem pistacjowym
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Podstawowe ciasto nale¶nikowe
- Murzynek
- Domowy budyñ
- Daktylowe kulki
- Ryba po grecku II
- Szasz³yki z bak³a¿anem i papryk±
- Leniwe bez bia³ego sera
- Schab winny
- Masa pomarañczowa
- Racuszki
- ¦liwkowy omlet
- Kotleciki z tuñczyka
- Sma¿ona mozzarella
- Rulonik z serem
- Zupa gulaszowa
- Piernik
- Ciasteczka owsiane z wi¶niami
- Ptysie na s³ono z farszem z kurzej w±tróbki
- Rulonik z szynki
- Kruche ciasteczka
- Kompot z rumiankiem
- Zupa wi¶niowa (¶liwkowa)
- Jab³ka z aroni±
- Duszona ryba z warzywami
- Strudel z jab³kami
- ¦limaczki cynamonowe - ciastka
- Tarta z cukini± i pomidorami
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Pomidory faszerowane sa³atk± majonezow±
- Cytrynowe ciasteczka
- Mazurek z powid³ami i pomad±
- Bak³a¿any duszone
- Pizze - miniaturki
- Dynia z jab³kami i cebul± (bez glutenu i mleka)
- Pyszna pasta z tofu
- Placek z owocami (bez mleka)
- Figowe rogaliki
- Puree z bak³a¿ana
- £oso¶ znad zatoki
- ¦liwki z fig± i melis±
- Sa³atka arabska tabuleh
- Zupa-krem z kukurydzy
- Zupa z soczewicy
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Krupnik
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Terrine z bia³ego sera
- Przecier z mann±
- Budyñ (bez mleka)
- Cytrynowy syrop (do rozcieñczania)
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Pasta z bak³a¿anów