- Sok jabłkowy
- Cukinia faszerowana serem
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Pulpeciki pod beszamelem
- Szparagi pod beszamelem
- Sorbet arbuzowy
- Pasta (dip) z bobu
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Jabłko z sałatką ryżową
- Owocowa legumina
- Surówka z marchwi
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Kartoflana zapiekanka
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Placuszki z twarogu
- Zupa nic
- Koktajl jabłkowy
- Sałatka z grilla
- Omlet z cukinią i papryką
- Zupa krem z kalafiorów
- Grecki gulasz z drobiu
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Jajka z szynką w majonezie
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Kisiel z truskawkami
- Sorbet owocowy
- Spaghetti z sosem pesto
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Bakłażany zapiekane
- Rozmaitości na parze
- Biszkopt
- Cytrynowy biszkopt
- Koktajl mleczno-owocowy
- Daktylowe kulki
- Murzynek Jaś
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Biurowa kartoflanka
- Deser brzoskwiniowy
- Omlet grzybek z kozim serem
- Czipsy
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Pieczone kartofle
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Krem bananowy
- Pasta z bakłażanów
- Zupa z zielonej sałaty
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Złocisty nektar
- Pyzy
- Budyń karmelowy
- Masło czosnkowe
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Omlet z pomidorami i papryką