- Makrela w zio³owej potrawce
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Papryka faszerowana warzywami
- Daktylowe kulki
- Ryba w sezamie
- Deserowa zupa owocowa
- Wytrawne kruche ciasto
- Cielêcina z dyni± i soczewic±
- Daktylowe roladki
- Krem z pogniecionych truskawek
- Sa³atka z kwiatami
- Barszcz postny
- Letni sorbet
- Kruche ciasteczka przek³adane kremem
- Kisiel mleczny z ¿ó³tkiem
- Zupa krem ze szparagów
- Kruche pierniczki
- Surówka z jab³ek i dyni
- Zupa krem z mro¿onych kalafiorów
- Zupa wi¶niowa (¶liwkowa)
- Kompot ze ¶liwek
- Zimowy kurczak
- Pomidorowa z bazyli±
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sos prowansalski aioli
- Sa³atka ze szpinaku z kawa³kami drobiu
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Cynamonowo-migda³owe ciasteczka (bez m±ki)
- Koktajl owocowy na lodach
- Zapiekanka warstwowa z miêsem
- Sos pomidorowo-warzywny
- Owocowa legumina
- Pasta z ³ososia
- Pieczeñ barania po angielsku
- Lody czekoladowe
- Przecier z cukinii
- Koktajl brzoskwiniowy
- Masa pomarañczowa
- £oso¶ pieczony w soli
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Miodek cebulowy
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Ciasto bezowe z kremem
- Mro¿one bezy z malinami
- Ryba z cukini±
- Ogórki faszerowane
- Ciasteczka pó³francuskie (bez jajek)
- Pieczeñ cielêca
- Kurze skrzyde³ka z miodem i czosnkiem
- Pulpeciki pod beszamelem
- Bananowe frytki
- Kotlety wielosk³adnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Omlet z pomidorami i papryk±
- Kisiel malinowy
- Pieczone jab³ka
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Ma¶lane bu³eczki bez mas³a
- Koktajl z mango