Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: kurczak
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Masa pomarańczowa
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Bułka orzechowa
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Puree z truskawek i kiwi
- Croque monsieur i croque madame
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Wytrawne kruche ciasto
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Naleśniki z mięsem
- Pomidorowa trochę inna
- Tartinki
- Masło czosnkowe
- Maślane bułeczki bez masła
- Zupa z soczewicy
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Bułeczki z kapustą
- Zupa kukurydziana
- Surówka z dyni
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Racuszki
- Tort czekoladowy
- Łagodne chili
- Owoce w czekoladzie
- Owoce z kruszonką
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Zimowy kurczak
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Zielona zupa
- Resztki lata
- Wołowina z fasolką szparagową
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Jabłko duszone
- Pieczone jabłka
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Sałatka z malin i arbuza
- Smażone banany
- Zapiekanka z pomidorami
- Panga w pergaminie
- Orzechy w czekoladzie
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Jeż
- Oliwki po swojemu
- Wigilijna zupa migdałowa
- Czekoladowe chrupki
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Białe leczo
- Papryka faszerowana warzywami
- Śliwkowa legumina
- Sałatka z rukoli
- Cukinie z daleka
- Budyń karmelowy
- Domowe pesto uproszczone