- Zimowy salad bar
- Angielskie (deserowe) ciasto nale¶nikowe
- Otulona brzoskwinia
- Faszerowane papryki
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Rozmaito¶ci na parze
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynk±
- Ptysie na s³ono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Ogórki faszerowane
- Surówka z marchewki
- Sa³atka z arbuza i fety
- Mielonka z dodatkami
- Owoce ze s³oika
- Koktajl mleczno-owocowy
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Ch³odnik
- Batoniki orkiszowe
- Zimowy kurczak
- Kompot z suszu
- Ziemniaki po niemiecku
- Mak z ³amañcami
- Sa³atka litwacka
- Suszone pomidory
- Omlet po hiszpañsku (tortilla)
- Nale¶niki z miêsem
- Powid³a ¶liwkowe
- Batony orzechowo-kokosowe
- Szasz³yki z ³ososia
- Warzywa z drobiem po chiñsku
- Szpinakowa zapiekanka
- Zupa ''jak miodek''
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Panierowana feta z wiosenn± sals±
- Kusz±ce jab³ka
- Gjuwecz po s³owiañsku
- Gruszki w kremie waniliowym
- Tarta broku³owa
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Chiñskie jajka herbaciane
- Kotlety mielone dla dzieci
- Sierpniowa sa³atka
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Bezy (bez mleka)
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Polski sos wielkanocny
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, miêsa i cebuli (bez glutenu)
- Ry¿owa szarlotka
- Lody waniliowe
- Ryba po azjatycku
- Bananowe frytki
- Tarta - kruche ciasto
- Pyszna pasta z tofu
- Trufle z herbatników
- Pierogi z serem po w³osku (tortellini)
- P±czki (bez glutenu)