- Kruchy placek ze ¶liwkami
- Kisiel z owoców ¶wie¿ych lub mro¿onych
- Jajka mimoza
- Delikatny i puszysty sernik
- Mus brzoskwiniowy
- Mro¿one bezy z malinami
- Placek z cukinii
- Pomidorowa z bazyli±
- Pierogi kresowe
- Makaron z b³êkitnym serem ple¶niowym
- Wyraziste tofu
- ¦limaki daktylowe
- Makaron z serem
- Kluski serowe z rodzynkami
- Pierogi z serem po w³osku (tortellini)
- Cynamonowo-migda³owe ciasteczka (bez m±ki)
- Tarta szpinakowa
- Kotleciki z soji
- Pasta z ³ososia
- Zupa jagodowa
- Faszerowane papryki
- Szasz³yki z ³ososia
- Pierogi bia³oruskie (bezglutenowe)
- Kurczak z marchewk± i curry
- Zupa z cukinii
- £agodne chili
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Topione pomidory
- Pomidory nadziewane twaro¿kiem (bez glutenu)
- Polêdwiczki wieprzowe z jab³kami i majerankiem
- £oso¶ pieczony w soli
- Puchatkowe ciasteczka
- Zapiekanka z pomidorami
- Nale¶niki chiñskie
- Pieczone piero¿ki z nadzieniem szpinakowym
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Tort (bez glutenu)
- Ciasto z owocami
- Owoce w czekoladzie
- Racuchy dro¿d¿owe
- Surówka z dyni
- Kolorowe gnocchi
- Kasza gryczana z serem
- Rogaliki
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Kotleciki cielêce
- Sa³atka z m³odych buraków i malin
- Trufle czekoladowe
- Legumina ¶liwkowa
- Tarta z grzybami
- Ptysie na s³odko z nadzieniem z pianki owocowej
- Pasta - jajo i basta
- Bu³garski ch³odnik
- Zrazy z kury
- Galaretka z soku z porzeczek
- Kisiel owocowy
- Pierwsze miêsko