- Croque monsieur i croque madame
- Kurczak z marchewk±
- Uszka
- Duszona ryba z warzywami
- Jogurt w³asnej roboty
- Kruche ciasto z owocami i pian±
- Ciasteczka z p³atków owsianych i orzechów
- Pasta z ³ososia
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Knedle ze ¶liwkami
- Wi¶niowa legumina
- Galaretka z soku z porzeczek
- Cielêcina z dyni± i soczewic±
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Przecier z cukinii
- Surówka z selera z owocami
- Sorbet pomarañczowo-cytrynowy
- Chrupki Krzysia
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Zupa migda³owa
- Pierogi z jagodami
- Makaron z pomidorami
- Kapusta pekiñska z patelni
- Zupa krem z marchwi
- Zupa krem z zielonego groszku
- Ptysie na s³odko z nadzieniem jab³kowym
- Puree z marchwi
- Zupa krem z broku³ów ze ¶mietank±
- Rolady z kurzych piersi
- Kostka z kaszki manny
- Tarta z jab³kami
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Zupa selerowa
- Wycinanki z sera
- Sa³atka z bak³a¿anów
- ¦led¼ w sosie pierniczkowym
- Sola meuniere
- Kompot z rumiankiem
- Makaron z sosem dyniowym
- Delikatny sernik
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Zupa z zielonej sa³aty
- Pieczone piero¿ki z nadzieniem szpinakowym
- Zupa krem z warzyw zielonych i bia³ych
- Czekoladowe chrupki
- Koktajl owocowy na lodach
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Strudel z jab³kami
- Pascha II
- Sos pomidorowo-warzywny
- Ciasto jogurtowe
- Tarta - kruche ciasto
- Puree ziemniaczane
- Blinki z cukinii
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Puree z bak³a¿ana
- Sa³atka z malin i arbuza
- Nadziewany kabaczek
- Brzoskwiniowa pianka
- Najprostsza tarta owocowa