- Zupa szczawiowa
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Pierogi kaukaskie
- Krupnik
- Mielonka z dodatkami
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Bułka orzechowa
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Chleb kukurydziany
- Przysmak serowy
- Ryż z truskawkami
- Legumina cytrynowa
- Ślimaki daktylowe
- Kurczak z czereśniami
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Ziemniaki pieczone
- Kurczak z warzywami
- Karmelowe wafelki
- Placuszki serowe
- Kompot z suszu
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Jeż z awokado
- Makaron z serem i warzywami
- Zimowy kurczak
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Pyszna pasta z tofu
- Bruschetta na kilka sposobów
- Koktajl owocowy na lodach
- Panga w pergaminie
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Kisiel owocowy
- Mozzarella w karecie
- Racuchy z kurczakiem
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Placki ziemniaczane
- Zraziki sezamkowe
- Sałatka ryżowa
- Krem z pomidorów
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Pierniczki całuski
- Sos wiśniowy do owoców
- Pierwsze mięsko
- Naleśniki z mięsem
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Knedle ze śliwkami
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Cytrynowe ciasteczka
- Zupa selerowa
- Spaghetti z sosem pesto
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Dip fasolowy
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Barszcz postny
- Brzoskwinowe oczko
- Kopytka
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza