Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bazylia
-
rodzaj potrawy: zupa
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Rolada serowa
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Lody jagodowe z miętą
- Zupa z soczewicy
- Kruchy placek ze śliwkami
- Sorbet owocowy
- Lane kluski (bez glutenu)
- Ziemniaki pieczone
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Galaretki
- Wiśniowa legumina
- Sos koperkowy
- Faszerowana cukinia
- Zupa-krem z kukurydzy
- Puree ziemniaczane
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Krem jarzynowy z indykiem
- Uszka
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Spatzle
- Ciasto bananowe
- Delikatny i puszysty sernik
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Niesłodka zupa z dyni
- Zupa ''jak miodek''
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Szaszłyki z kurczaka
- Kruche spiralki
- Pasta z kurczaka
- Stworki z ciasta serowego
- Kluski z kaszy manny
- Placuszki rybne orientalne
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Makaron z sosem bez gotowania
- Indyk z marchewką
- Zrazy z kury
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Biszkopt (bez glutenu)
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Warzywa smażone w cieście
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Tort (bez glutenu)
- Omlet po włosku (frittata)
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Układanka warzywno-owocowa
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Naleśniki meksykańskie
- Tarta cebulowa II
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Pulpety z koperkiem
- Przysmak jabłkowo - ryżowy