Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: koncentrat pomidorowy
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Domowy budyń
- Sierpniowa sałatka
- Zielona zupa
- Kisiel owocowy
- Makaron z pomidorami
- Ciasto bananowe
- Puszysty mus wieloowocowy
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Mięso duszone po turecku
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Bananowa manna
- Domowy kisiel wiśniowy
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Złocisty nektar
- Zimowy kurczak
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Papryka nadziewana twarogiem
- Krupnik
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Tarta prawie Tatin
- Faszerowana cukinia
- Piernik
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Tarta jabłkowa II
- Zupa kukurydziana
- Mazurek trójwarstwowy
- Papryka faszerowana warzywami
- Sos pomidorowo-warzywny
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Mrożone bezy z malinami
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Koktajl z melona
- Biały chłodnik
- Fritata - warzywa w jajku
- Chrupiące kaczuszki
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Babka drożdżowa III
- Rozmaitości na parze
- Flaczki z kurczaka
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Kokosowy sernik
- Pulpety z ryżem
- Zupa jagodowa
- Aromatyczny schab
- Wyraziste tofu
- Sernik tradycyjny
- Kurczak z curry
- Tarta z brokułami lub z porami
- Tort (bez glutenu)
- Jajka marynowane w occie
- Pierogi z soczewicą
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Drób z jabłkami
- Rulonik z szynki
- Bakłażany duszone