Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: cebula
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Placuszki cukiniowe
- Sałatka z truskawek i mięty
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Pizze - miniaturki
- Galaretka z soku z porzeczek
- Schab pieczony po galicyjsku
- Galaretka z pigwy
- Kurczak z kaszą
- Potrawka z kurczaka
- Sałatka dziadka Julka
- Placuszki serowe
- Francuskie kiełbaski serowe
- Sorbet porzeczkowy
- Murzynek Jaś
- Ziemniaki po bułgarsku
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Koktajl mleczno-owocowy
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Zupa migdałowa
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Sałatka owocowa
- Bakłażany zapiekane
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Mus z kaszy manny
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Placuszki z tuńczyka
- Słone patyczki
- Ciasto bananowe
- Ziemniaki faszerowane
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Zupa pomidorowa
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Sezamowa marchew
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Ryba w sosie koperkowym
- Placki (bez mleka, jajek)
- Owoce z kruszonką
- Bezy (bez mleka)
- Sos prowansalski aioli
- Topione pomidory
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Baba wielkanocna z szafranem
- Bułki maślane
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Sałatka
- Pizza hawajska
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Owocowa bomba