Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: bulion
-
rodzaj potrawy: zupa
- Sernik dziecinnie prosty
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Ryba z cukinią
- Ziemniak w kropki
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Słone patyczki
- Zielona zupa
- Terrine z białego sera
- Zupa krem z marchwi
- Karp w szarym sosie
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Bitki panierowane z wariacjami
- Blinki z cukinii
- Kurczak w migdałach
- Zimny pomidor
- Kurczak z marchewką i curry
- Rulonik z warzywami
- Kruche spiralki
- Sernik tradycyjny
- Kurczak z marchewką
- Placek z zielonego groszku
- Ryba z porami i marchewką
- Jabłka z aronią
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Kruche pierniczki
- Panierowane paluszki rybne
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Tarta z grzybami
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Surówka z cykorii i natki
- Makaron z serem i warzywami
- Fritata - warzywa w jajku
- Trufle czekoladowe
- Bakłażanowe kotlety
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Mrożone bezy z malinami
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Domowe pesto uproszczone
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Mielona wołowina po chińsku
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Pierwsze mięsko
- Cukinia faszerowana serem
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Eskalopek z pomidorem
- Tartinki
- Klopsiki cielęce
- Sos jogurtowy
- Sałatka z truskawek i mięty
- Jagodzianki
- Ciasto czekoladowe
- Sos winegret