- Zupa owocowa
- Lane kluski (bez jajek)
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Deser biało czerwony
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Zupa ogórkowa
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Spaghetti
- Panierowane serki pleśniowe
- Naleśniki z jagodami
- Układanka warzywno-owocowa
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Mulatki z bakaliami
- Kawior z bakłażana
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Kisiel żurawinowy
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Dal z soczewicy
- Puree z truskawek i kiwi
- Sałatka ryżowa
- Omlet po włosku (frittata)
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Trufle z herbatników
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Napój z owoców jagodowych
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Szwedzki łosoś
- Łagodny hummus
- Pomidory nadziewane ryżem
- Sałatka szpinakowa
- Lody na patyczkach
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Kurze zawiniątka
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Papryka faszerowana warzywami
- Jajka panierowane
- Zupa krem z grzankami
- Łosoś znad zatoki
- Zielona zupa
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Sos wiśniowy do owoców
- Croque monsieur i croque madame
- Budyń z żółtkiem
- Sos czekoladowy
- Sernik tradycyjny
- Tort makowy pyszny
- Gruszki w kremie waniliowym
- Kurczak z curry
- Kluski kładzione z jabłkami
- Żółty chłodnik
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Gołąbki po grecku