- Batoniki orkiszowe
- Pierwsze mięsko
- Zupa gulaszowa
- Puree z dyni
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Zupa z cukinii
- Owoce w czekoladzie
- Kotlety gryczane
- Proste ciasto na kruchy spód
- Pyszna pasta z tofu
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Cukinia z pomidorami
- Owoce pasteryzowane
- Pączki (bez glutenu)
- Pulpety rybne
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Pierogi ruskie
- Kruche ciasteczka
- Pomidory nadziewane ryżem
- Szparagi pod beszamelem
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Placek gruszkowy
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Ciasto marchwiowe z figami
- Koktajl jabłkowy
- Zawijaski z chleba tostowego
- Puree z marchwi
- Naleśniki meksykańskie
- Zupa krem z grzankami
- Daktylowe roladki
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Szwedzkie ciasteczka świąteczne
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Kurczak w potrawce
- Croque monsieur i croque madame
- Spaghetti Estery
- Filet z indyka w soku owocowym
- Szejk niekoniecznie arabski
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Zupa z pulpetami
- Fritata - warzywa w jajku
- Trufle czekoladowe
- Pierogi kaukaskie
- Kisiel z truskawkami
- Masa czekoladowa
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Mus śliwkowy
- Różności pod beszamelem
- Cannelloni ze szpinakiem
- Sorbet arbuzowy
- Sok jabłkowy
- Omlet z cukinią i papryką
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Zrazy z grzybami i ziemniakami