Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: cukier puder
-
rodzaj potrawy: deser
- Młode warzywa z pieca
- Spaghetti Estery
- Sorbet brzoskwiniowy
- Koktajl z owoców sezonowych
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Pizza hawajska
- Różowa kaszka
- Surówka z dyni
- Kartoflanka przecieranka
- Surówka z dyni
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Wołowina z fasolką szparagową
- Kisiel z malinami
- Grzybek śmietanowy
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Dynia z piekarnika
- Zupa krem z zielonego groszku
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Dal z soczewicy
- Kawior z bakłażana
- Babeczki z musem owocowym
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Uszka
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Surówka z marchwi i jabłka
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Faszerowane kurze piersi
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Sernik tradycyjny
- Ciasto z jabłkami
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Ciasto marchwiowe
- Eskalopek z pomidorem
- Omlet po francusku
- Masa czekoladowa
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Kapusta pekińska z patelni
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Kurze zawiniątka
- Nadziewany kabaczek
- Ciasto jogurtowe
- Pieguski
- Sajgonki (bez glutenu)
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Paszteciki z tuńczykiem
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Marchewka z brukselką
- Sałatka łakomczucha
- Korż - placek kresowy