- Faszerowana cukinia
- Chleb razowy z kminkiem
- Puszysty mus wieloowocowy
- Soja prawie po bretońsku
- Surówka z cykorii
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Słone patyczki
- Koszyczek z pomidora
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Biszkopt (bez glutenu)
- Kurczak egzotyczny
- Schab z pomarańczami
- Legumina śliwkowa
- Kluski kładzione z jabłkami
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Racuszki serowe
- Lody twarożkowe
- Zupa ''jak miodek''
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Kruche ciasto z masą makową
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Grzybek śmietanowy
- Chrupiące babeczki
- Konfitury (i sok) z malin
- Ryba w sezamie
- Racuchy z kurczakiem
- Babeczki z musem owocowym
- Pulpety rybne
- Napój różany
- Łosoś pieczony w soli
- Jabłko duszone
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Układanka warzywno-owocowa
- Rogaliki drożdżowe
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Tarta ze szpinakiem
- Kluski z kaszy manny
- Powidła śliwkowe
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Ryba po żydowsku
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Zupa krem z cukinii
- Jagodzianki
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Ryba w sosie koperkowym
- Makaron z sosem dyniowym
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Pasta z łososia
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Daktylowe roladki
- Zupa z soczewicy
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Pierogi kaukaskie
- Bitki panierowane z wariacjami