- Ziemniaki po bułgarsku
- Sałatka
- Paszteciki z tuńczykiem
- Croque monsieur i croque madame
- Galaretka z soku z porzeczek
- Makrobiotyczne gołąbki
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Grecka zapiekanka warzywna
- Puree z dyni
- Zupa śliwkowa
- Krem z pogniecionych truskawek
- Ciasto z jagodami ucierane
- Placuszki z tuńczyka
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Zielona zupa
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Zupa migdałowa
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Sos pomidorowy klasyczny
- Surówka z marchwi i jabłka
- Grzybek śmietanowy
- Pasta (dip) z bobu
- Kartoflanka przecieranka
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Zapiekane kanapki liliputa
- Pasta - jajo i basta
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Bananowe frytki
- Chleb (bez glutenu)
- Rurki z kremem pistacjowym
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Kruche ciasto
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Bezy (bez mleka)
- Tarta (bez glutenu)
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Eskalopek z pomidorem
- Białe leczo
- Ziemniaki faszerowane
- Chleb razowy z kminkiem
- Tarta z grzybami
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Krem truskawkowy
- Ciasteczka migdałowe
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Smażona mozzarella
- Różowa kaszka
- Ciasto z jagodami kruche
- Zupa krem z marchwi
- Ciasto z jabłkami
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Chrupiące kaczuszki
- Ciasto z owocami